RSS
email

10 DE MARÇ: CONFERÈNCIA "ELS ESPAIS I ELS TREBALLS FEMENINS A L'EDAT MITJANA : LA DONA JUEVA"

Dijous 10 de març, l'historiador Jorge Maiz farà la conferència "Els espais de treball  femenins a l'edat mitjana : la dona jueva". L'acte forma part del cicle de conferències del 75 aniversari de la Biblioteca de Cort. Entrada gratuïta
lloc: Biblioteca de Cort. Plaça de Cort, 1, 07001 Palma, tel 971225962
hora: 19.30 h.


JORGE MAIZ CHACÓN (Còrdova, 1977) és Doctor en Història Medieval i professor d’Historiografia i Història Medieval de la UNED i de Ciències Socials d’un institut de Mallorca. Com a investigador ha pres part en projectes d’I+D sobre economia, societat i minories medievals. És membre del grup d’historiadors Historia a Debate i ha estat ponent en congressos nacionals i internacionals. Ha publicat articles sobre Història Medieval i Teoria de la Història i de la Historiografia mallorquines en revistes i jornades de debat.
Ha estat membre dels comitès organitzadors del III Congreso Internacional Historia a Debate i del Simposio Internacional de Jóvenes Medievalistas. Actualment és coordinador de tecnologies de la informació i de la comunicació del Centro de Estudios Medievales de la Universitat de Murcia. Ha col·laborat en programes de televisió i ràdio i amb el suplement cultural del Diario de Mallorca. És editor de la revista Medievalismo Digital (www. medievalismo. org/ medievalismodigital/ medievalismo_digital.htm) i autor dels llibres Los judíos de Baleares en la Baja Edad Media. Economía y política (2010), Actas del IV Simposio Internacional de Jóvenes Medievalistas (2009) i del poemari La cárcava de los iracundos (2010).


Bookmark and Share

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

BIBLIOTECA DE CORT

Plaça de Cort, 1 · 07001 Palma (Illes Balears)
Telèfon: 971225962 · e-mail: bibcort@a-palma.es